מעבר מסניף לרשת
גומבה הוא בחור אמריקאי ממוצא איטלקי, שאוהב את החיים, ובמיוחד אוהב לאכול. הוא נהנה לבשל, הוא יודע להסתער על מנת ספגטי עם כדורי בשר מעבר מסניף לרשת
http://www.goomba.co.il/menu/
מעבר מסניף לרשת
ברוטב עגבניות, וכשמדובר בפיצה אל תדברו איתו במשולשים. הוא אוכל את כל המגש. מסעדת גומבה היא חוויה שמחה ומלאת אקשן של מנות פסטה טריות, פיצות עם קראסט פריך, סלטים רעננים והמון אווירה. גומבה היא ח
וויה איטלקית אותנטית, וכדי שהיא תהיה מושלמת, אנו משתמשים בטכל ואפייה, בציוד ובחומרי גלם המיובאים במיוחד מאיטליה.
מעבר מסניף לרשת
גומבה הוא בחור אמריקאי ממוצא איטלקי, שאוהב את החיים, ובמיוח לבשל, הוא יודע להסתער על מנת ספגטי עם כדורי בשר ברוטב עגבניות, וכשמדובר בפיצה אל תדברו איתו במשולשים. הוא אוכל
את כל המגש. מסעדת גומבה היא חוויה שמחה ומלאת אק
שן של מנות פסטה טריות, פיצות עם קראסט פריך, סלטים רעננים והמון אווירה. גומבה היא חוויה איטלקית אותנטית, וכדי שהיא תהיה מושלמת, אנו משתמשים בטכניקות מסורתיות של בישול ואפייה, בציוד ובחומ
מעבר מסניף לרשת
http://www.goomba.co.il/about-us/
גומבה הוא בחור אמריקאי ממוצא איטלקי, שאוהב את החייםול. הוא נהנה לבשל, הוא יודע להסתער על מנת ספגטי עם כדורי בשר ברוטב עגבניות,שמחה ומלאת אקשן של
http://www.frfa.co.il/chain/
מנות פסטה טריות, פיצות עם קראסט פריך, סלטים רעננים ו
המון אווירה. גומבה היא חוויה איטלקית אותנטית, וכדי שהיא תהיה מושלמת, אנו משתמשים בטכניקות מסורתיות של בישם ה.
http://www.goomba.co.il/menu/
מעבר מסניף לרשת
גומבה הוא בחור אמריקאי ממוצא איטלקי, שאוהב את החיים, ובתער על מנת ס
פגטי עם כדורי בשר ברוטב עגבניות, וכשמדובר בפיצה אל תדברו איתו במשולשים. הוא אוכל את כל המגש. מסעדת גומבה
http://www.frfa.co.il/chain/היא חוויה שמחה ומלאת אקשן של מנות פסטה ט
ריות, פיצות עים רעננים והמון אווירה. גומבה היא חוויה א
יטלקית אותנטית, וכדי שהיא תהיה מושלמת, אנו משתמשים בטכניקות מסורתיות של בישול ואפייה, בציוד ובחומרי גלם המיובאים במיוחד מאיטליה.
http://www.goomba.co.il/about-us/