Burger Saloon

על בורגר סאלון – מי אנחנו

ברוכים הבאים לבורגר סאלון, רשת מסעדות המתמחה בהגשת המבורגרים ומנות מוכרות ואהובות נוספות, באיכות המעולה ביותר. הוויילד-בורגר שלנו עשוי כולו מ 100% בשר בקר טרי שמקורו בחווה שלנו שבלב הירוק של עמק יזרעאל.

 

כדי להבטיח לכם את ההמבורגר הכי טרי, הכי איכותי והכי טעים בעולם, נתחי הבשר מגיעים לסניפים ארוזים ברשת, (ללא מגע של ניילון), וכל נתח עובר פיקוח ואישור לפני הטחינה.

 

בבורגר סאלון, הבשר נטחן בקצבייה שלנו, לנגד עיניכם, על ידיגריל-מן מיומן ומקצועי ומונח בתוך לחמניות שאותן אנו אופים במקום!

אנחנו מזמינים אתכם, להגיע לכל אחת מהמסעדות שלנו, ברגל, ברכב (או על סוס),

 

ליהנות מארוחה טעימה, באווירה חמימה, נוחה וביתית, בצהריים, באמצע יום העבודה, אחרי הצהריים או בערב, עם כל המשפחה ואפילו בלילה, על הבר, עם החבר’ה.

http://www.burgersaloon.co.il/Content.aspx?id=5

על בורגר סאלון – החווה שלנו

מקורו של בשר הבקר הטרי המשמש להכנת הווילד-בורגר הוא

בחווה הנמצאת בלב ליבו של עמק יזרעאל, שבו נולדו רבות מאגדות החקלאות הישראלית.
בחווה זוכים בעלי החיים לתנאי מחייה טובים, נהנים ממרעה במרחבים, וניזונים ממזון איכותי.

לבופה החופשי ולשלוות בעלי החיים, מתברר, השפעה גם על נתח הבשר.

“בשר העגל אינו רק תוצר של הגזע שלו ושל הוריו, אלא גם של האישיות שלו”,
מסבירים הבוקרים. “כך למשל, אם העגל עצבני ותזזיתי – גם הבשר שלו יהיה קשה, לכן חשוב לגדל את הפרות ואת העגלים רגועים, ולהעניק להם יחס חם ומזון טוב”.

http://www.burgersaloon.co.il/Content.aspx?id=7

על בורגר סאלון – מהחווה לסניף

מעבר מסניף לרשת, הכשרת מנהלים, רשת המבורגר עם בשר מעולה,ניהול פרויקט, בחינת מיקומים,ספרי רשת,דיוק המודל הכלכלי,מועדון לקוחות
לאחר השחיטה ופירוק הבשר, נבחרים בקפידה חלקים איכותיים שמיועדים לטחינה,
אשר ישמשו להכנת ההמבורגרים ברשת. הדרך הסטרילית שעושה הבשר לא עוברת דרך אף אמצעי חיצוני;
כך, הבשר אינו מנוילן ולא עובר דרך מכונת ואקום או זרז אחר לשם קבלת תוצאות מהירות.

הבשר מיושן במקום, באוויר הפתוח, כשגינת וטלמור טועמים את הנתחים בעצמם,

ואז נכנס לקירור, בטמפרטורה שבין 0-2 מעלות. בשלב הבא נארזים הנתחים במארז רשת, ומובלים, בקירור ובפיקוח וטרינרי לסניפי הרשת. 100% בשר, 100% טעם, כמו שהטבע התכוון.