קורס והרצאה

קורס למסעדנים מתחילים ובעלי עסקים קיימים שרוצים לשפר את
התפעול

 

קורס חובה לכל מי שחושב לפתוח מסעדה, או שכבר פתח ורוצה לשפר ביצועים ולהרוויח יותר.
נלמד איך לבנות עסק יציב, להתמודד עם אתגרים, לשלוט במספרים ולהימנע מטעויות יקרות.

 

·      יתרונות: רווחיות
גבוהה יותר, ניהול חכם יותר, שליטה על ההוצאות, הפחתת סיכונים.

·      מתודולוגיה: שילוב
תיאוריה עם כלים מעשיים וקבצי עבודה שימושיים
.

למי זה מתאים?
✔️ לכל מי שחושב לפתוח
מסעדה ורוצה לעשות את זה נכון

✔️ למי שכבר פתח עסק ורוצה
לשפר את הניהול ולהרוויח יותר

✔️ למנהלים בענף שרוצים
לשלוט במספרים ולהיות רווחיים יותר

·       📌מספר מקומות מוגבל –
הבטיחו את מקומכם עכשיו
! 

11 מפגשים

מיקום הקורס: זום

תאריך הקורס : במהלך פברואר.

שעות הקורס : 16:30 – 20:15

מחיר: 858 ש”ח.

 

 

נושאי
הקורס
:

1.  מנהיגות וניהול

הכרות עם המשתתפים ותיאום ציפיות לגבי
מה המטרות העיקריות שלהם.

מהי תרבות ארגונית ואיך זה משפיע על יציבות העסק.
לעשות את מה שנכון טוב, או לעשות נכון את מה שטוב?
“שוק פקטור” ככלי לשינוי

2.  הנכס הכי חשוב של הארגון

מדוע העובד הוא הלקוח הכי חשוב של הארגון.
חשיבות הימים הראשונים של העובד בעבודה
איך למקסם את הפריון של העובדים

משוב והערכה – איך לעשות נכון ולהצליח לשפר ביצועים
כללי המשוב – עקרונות להצלחה ואופן הביצוע

3.  תהליכי גיוס וקליטה

איפון נכון של התפקיד לפני שיוצאים לדרך
איך לעשות תהליך מיון מוצלח
“הד האנטינג”
חשיבות של חוות דעת וממליצים

4.  חזון עסקי ויעדים

החזון שלך והחזון של העסק
איך לתרגם לכלים מעשיים

5.  תוכנית עבודה

תרגום היעדים והמשימות לתוכנית עבודה
קביעת מדדים כמותיים ואיכותיים
בניית תוכנית עבודה פשוטה ליישום

6.  מחלום לרעיון ממוקד

•  אוקיינוס אדום, אוקיינוס כחול והפרה הסגולה
מיקוד הרעיון העסקי (Swot)
חמשת ה-P

מה היא אסטרטגיה שיווקית של העסק שלכם?
מי הוא הלקוח שלי? ואיך אני מגיע אליו.
איך עושים ניתוח מתחרים בידול ומיצוב העסק?
שיווק נכון בתחום המסעדות.

7.  בין חלום למציאות – הון ומקורותיו

הון עצמי או הלוואה, חברים ומשפחה,
שותפים?

מקורות לגיוס הון ועלות הכסף
תוכנית עסקית ומרכיביה
ניתוח סיכונים וטעויות נפוצות

8.  מהרעיון לביצוע– צעדים ראשונים

גו נו גו לעסק. מה חשוב לדעת לפני שמתחילים?

כמה אני רוצה להרוויח מהעסק ואיך זה מתחבר למכירות?
החזר השקעה- כמה ותוך כמה זמן?
כמה כסף אני באמת צריך לשנה הראשונה?

9.  רווח והפסד – חלק א’

מכירות- איך להסתכל על המכירות בצורה נכונה.
מבנה ההוצאות הרצוי של עסק בריא
ניהול פוד קוסט (FC)- איך בונים מראש פוד קוסט נכון. ניהול הרכש
לייבור קוסט (LC)- ניהול צמוד של המספרים ביחס למכירות.

 

10. רווח והפסד – חלק ב’

הוצאות שוטפות וקבועות
פחת ומימון
איך מוצאים את נקודות האיזון של העסק?

איך לנהל קובץ לעבודה שוטפת
בניית תקציב שנתי

ניהול תזרים המזומנים וחשיבותו

11. מפגש סיכום

קבלת קבצי עבודה
הגדרת תכנית פעולה לטווח קצר, טווח בינוני.
סיכום הקורס
משובים ושאלות.

 

המרצה בעל ניסיון של מעל 30 שנה בעשרות עסקים, כמנכ”ל רשתות של מסעדות ובתי קפה, ויועץ במעוף לעסקים קטנים ובינוניים.